NL | EN

Over Van Adrichem Kwekerijen


Dagverse topkwaliteit in trostomaten!


Vandaag de dag is Van Adrichem Kwekerijen de betrouwbare producent van de smakelijkste grove trostomaten. Retailketens in Duitsland, Italië, Scandinavië, Spanje en Oost-Europa rekenen jaarrond op onze dagverse tomaten. Aan die positie en reputatie hebben we jarenlang gewerkt.


In 1950 legde Geert van Adrichem sr., vader en opa van de huidige eigenaars/directeuren, de basis van het huidige bedrijf. Tussen toen en nu is veel gebeurd. Van plat glas en koude teelt naar staand glas en verwarming. De overstap naar substraat. De introductie van buisrailsystemen. Anno nu is Van Adrichem Kwekerijen een zeer efficiënte onderneming van in totaal 34 ha., verdeeld over twee locaties.


Natuurlijk werken we vandaag de dag met de nieuwste technieken voor duurzaamheid: warmtekrachtkoppeling, optimale benutting van restwarmte en CO2, natuurlijke gewasbescherming en assimilatielampen. Bovendien zijn we zuinig op de mensen die bij ons werken. Zo produceren we grove trostomaten waar iedereen zo lang mogelijk van kan genieten.

Contact hoofdkantoor:

Westlandse Langeweg 8a

4651 PD Steenbergen

0167 566650

administratie@vanadrichemkwekerijen.nl

Meer contact

©2022 Van Adrichem Kwekerijen

Privacy statement